.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Marokkaanse Tajine in Het LAPP Lelystad -

Waagpassage 17, , Flevoland
Marokkaanse
Marokkaanse Tajine in Het LAPP Lelystad. Marokkaanse Tajine in Het LAPP Lelystad In dit restaurant maakt Lelystad kennis met een nieuwe eetcultuur van Tajine. Onze tajine is heel bekend in bepaalde culturen, vooral de Marokkaanse cultuur.
Geschiedenis. Deze ingenieuze Marokkaanse stoofpan bestaat uit twee delen, een ronde schaal en een kegelvormig deksel. De gerechten die ermee gemaakt worden ontlenen er tevens hun naam aan. De aardewerken pot verdeelt de warmte langzaam en gelijkmatig en is erg in trek bij liefhebbers van slow cooking. De kookdampen stijgen op tot in het topje van de kegel waar ze condenseren en terug naar beneden glijden; zo blijft het eten altijd heerlijk sappig en gezond. In een Tajine krijgen smaken van Ras Elhanout en royaal kruiden zoals curry, paprika, saffraan en komijn alle tijd om in te werken en de aroma’s blijven netjes in de pot. Zegt het u iets: kip met citroen, groenten en olijven, lam traditioneel of de erg populaire kalf traditioneel met groenten? Misschien heb je liever het verleidelijke vegetarische alternatief? Het zijn stuk voor stuk gerechten die je prima in Het LAPP kan eten. De Tajine is in verschillende variëteiten te verkrijgen: Met kip, lamsvlees, kalfsvlees of vegetarisch, geserveerd met een lekkere echte Marokkaanse thee, een salade afgerond met een fruitig dessert. De groenten die in het gerecht gebruikt worden komen uit de Flevopolder en zijn zoveel mogelijk biologisch. Groenten voeren overigens wel de boventoon in dit gerecht. In Marokko wordt de groenten eerst gegeten en als laatste het stukje vlees. Bij Het LAPP kunt u de Tajine met Salad reserveren vanaf € 15,- p/p Tel: 06 48 06 87 42 Met vriendelijke groet Hassan Hamdi
Sfeer & interieur. Marokkaanse
Keuken & kaart. Marokkaanse
Recensies. heerlijk eten
Telefoon: 0648068742
Website: http://www.hetlapp.nl/het-lapp-tajine/

Marokkaanse Tajine in Het LAPP Lelystad, Waagpassage 17, , Flevoland
17:00 t/m 21:00 uur