.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Marktzicht, Restaurant -

Hoofddorp, Marktplein 31, Noord-Holland
Frans-Nederlands
Marktzicht, Restaurant. Marktzicht is een restaurant in Hoofddorp voor gasten die zich gastvrij en culinair willen laten verwennen. Je kunt genieten van een lekkere zakelijke lunch of een romantisch avondje uit in het tijdstempo dat jij aangeeft! En dat alles in een ongedwongen sfeer met verrassende gerechten van chefkok Jeroen Kapiteijn.

Gelegen in het oog van de bedrijvigheid, namelijk in het centrum van Hoofddorp en op 10 minuten afstand van Schiphol, is het bij Marktzicht heerlijk toeven.

Marktzicht is gehuisvest in een karakteristiek, monumentaal pand dat dateert uit 1850. Als het mooi weer is, kunt u voor zowel lunch als diner ook plaatsnemen op ons zonnige terras.
Sfeer & interieur. Het restaurant is sfeervol ingericht en de tafels zijn dusdanig aangenaam gesitueerd dat een zakenlunch of Ėdiner ongestoord kan plaatsvinden.
Keuken & kaart. De keuken van restaurant Marktzicht heeft een Frans georiŽnteerde basis met zowel invloeden als producten uit de streek Haarlemmermeer als uit overzeese landen. De chefkok, Jeroen Kapiteijn, werkt uitsluitend met verse producten en stŠŠt op het voeren van de beste kwaliteit. Elke 2 maanden is er een nieuwe menukaart, met daarin de nieuwste creaties in combinatie met de lekkerste producten van het seizoen. Eten wordt een beleving!
Telefoon: 023-5612411
Website: http://www.restaurant-marktzicht.nl

Marktzicht, Restaurant, Hoofddorp, Marktplein 31, Noord-Holland
Geopend van 10.00 uur tot 24.00 uur. De keuken is geopend van 11.00 tot 21.30 uur. 's Zondags alleen geopend voor groepen.