.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Magnolia -

Hobbemakade 61-63, Amsterdam
Frans
Magnolia. Restaurant Magnolia is voor een breed publiek toegankelijk dankzij een intieme sfeer, gecreŽerd door de warme kleuren en gastvrije bediening. Dat maakt restaurant Magnolia uitermate geschikt voor zowel groepen als individuele gasten. De jonge keukenbrigade werkt enkel met dagverse producten. Neem een kijkje op de menukaart en laat je verrassen door hun gerechten.
Geschiedenis. Gelegen aan de hobbemakade, op loopafstand van het concertgebouw, is restaurant Magnolia gevestigd in een 19de eeuws pand. Sinds april 2008 is restaurant Magnolia gevestigd in dit pand in oud-zuid.
Sfeer & interieur. Restaurant Magnolia is voor een breed publiek toegankelijk dankzij een intieme sfeer, gecreŽerd door de warme kleuren en gastvrije bediening.
Keuken & kaart. De jonge keukenbrigade van Restaurant Magnolia werkt enkel met dagverse producten en zij serveren de Franse keuken.
Telefoon: 020-6711263
Website: http://www.restaurantmagnolia.nl

Magnolia, Hobbemakade 61-63, Amsterdam
Dagelijks van 18:00 - 22:00 uur, zondag gesloten.