.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Maaszicht -

Asselt, Pastoor Pinckersstraat 36, Limburg
Frans / Mediterraans
Maaszicht. Restaurant Maaszicht is de locatie bij uitstek voor een versnapering met een prachtig uitzicht over de Maasplassen van Asselt. Een kopje koffie met verse vlaai of een lunch van de kleine kaart op het terras, een uitgebreid diner in het a la carte restaurant, alles behoord tot de megelijkheden. Ook voor feesten tot 250 personen!
Geschiedenis. In het landelijke Asselt ligt sinds de 30er jaren cafe restaurant Maaszicht. Asselt staat bekend om het Rozenkerkje, een van de oudste kerken van Nederland, een populaire plek om te trouwen mede door de prachtige ligging tussen het groen aan de waterkant. In het museum tegenover het kerkje zijn talloze oude voorwerpen te bezichtigen die mede door baggerwerkzaamheden zijn gevonden.
Sfeer & interieur. Het horecabedrijf bestaat uit een klassiek a la carte restaurant met 65 zitplaatsen en mooi gedekte tafels, deels met uitzicht over de Maasplassen en het terras. De half open keuken biedt mogelijkheid een kijkje het hart van het bedrijf. Het (eet)café ademt een moderne maar toch warme sfeer en heeft 60 zitplaatsen en een moderne bar. Buiten treft u een groot terras aan met 85 zitplaatsen.
Keuken & kaart. De overwegend Franse keuken biedt een a la carte kaart met seizoensspecialiteiten en diverse menu's waaronder een verrassingsmenu en een kleine kaart met diverse salades, broodjes en warme gerechten. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse producten veelal uit eigen regio.
Telefoon: 0475 504064
Website: http://www.restaurant-maaszicht.nl

Maaszicht, Asselt, Pastoor Pinckersstraat 36, Limburg
Dagelijks vanaf 11.00uur, keuken vanaf 12.00uur, dinsdag gesloten.