.

- Ludic -

Grote Markt 10, Haarlem
Mediterraan
Ludic. Bij Restaurant Ludic kan je terecht voor een kop koffie met gebak, een snelle of uitgebreide lunch, een borrel met whappaz (wereldse heerlijke tapas), een dagschotel of een compleet verzorgd diner. In een ongedwongen sfeer heten zij je van harte welkom.
Sfeer & interieur. De aankleding van restaurant Ludic is strak en ingetogen in donkerbruin en wit. Het samenspel van deze kleuren vormt een harmonisch en fris geheel.

Het interieur kenmerkt zich verder door enkele in het oog springende objecten. Een opvallende rij witte lampen die doen denken aan grote lampionnen, verlichten de hele ruimte. De zachte comfortabele stoelen en banken in combinatie met de robuuste houten bloktafels geven het interieur een elegant en tegelijkertijd stoere uitstraling. De imposante bar van Ludic wordt omgeven door een glazen loopbrug en een glazen trap die naar de vide leidt (20 zitplaatsen), een bijzonder fraai decor.

Ontwerper Michel Ruijgrok van E.S.T.I.D.A tekende voor het interieur. Dit Amsterdamse designbureau ontwierp ook voor Restaurant Wonders (Bergen), The Tara bar (Amsterdam) en Sauna Ridderrode (Santpoort).
Keuken & kaart. In de keuken van restaurant Ludic wordt op hoog niveau gekookt. Alle gerechten en patisserie zijn huisgemaakt.

De keukenbrigade staat onder leiding van Marc Wunderink, voorheen Chef-kok van restaurant De Hoop Op d’Swarte Walvis in Zaandam. Wunderink heeft een passie voor puur en eerlijk koken en dat proef je terug in de mediterrane gerechten op de kaart. Naast de vaste menukaart serveert Ludic ook whappaz en een Early Dinner menu (vanaf 17.00 uur).
Telefoon: 023-5329424
Website: http://www.ludic-haarlem.nl

Ludic, Grote Markt 10, Haarlem
zeven dagen per week geopend