.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Los Pilones -

Kerkstraat 63, Amsterdam
Mexicaans, Wereldkeuken
Los Pilones. Amsterdam - Jordaan. Voor de authentieke Mexicaanse keuken ga je naar Los Pilones in de Amsterdamse Jordaan. Los Pilones wordt gerund door drie Mexicaanse broers die in 2001 naar Amsterdam toe kwamen.
Keuken & kaart. Hun missie was om de echte smaak van de traditionele Mexicaanse keuken naar Nederland te brengen. Ze gebruiken de beste ingrediŽnten geÔmporteerd uit Mexico, zoals salsaís, chilipepers en tequila. Na 10 jaar is Los Pilones uitgegroeid tot een geliefde hotspot voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Tequila liefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Los Pilones: er worden meer dan 185 soorten geserveerd!
Telefoon: (020)3204651
Website: http://www.lospilones.com/lospilones.htm

Los Pilones, Kerkstraat 63, Amsterdam