.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Lola's -

Kerkstraat 23, Amsterdam
Internationaal, Frans georienteerd
Lola's. Lola's is een bar/restaurant/club in het centrum van de stad. Geopend vanaf een laagdrempelige lunch, koffiekamer, met nadruk op kwaliteit en snelheid.

De beleving beneden draait om dynamiek, veel interactie, snelheid en rumoer. "Lekker hapje eten,een drankje doen en bijkletsen" gebeurt beneden bij Lola's.

Boven echter, is alles anders opgezet. Comfort, luxe, ontspanning en intimiteit zijn hier de sleutelwoorden. Een fine dining restaurant waar dagelijks een wisselend menu wordt gepresenteerd vanaf 4 gangen.

Met haar twee verdiepingen creëert Lola's een meerzijdige beleving die altijd harmonieus is met de combinatie van eten, drinken en entertainment: een combinatie die Lola's eigenzinnig uitdraagt.
Sfeer & interieur. Ontwerpbureau IDing (Hotel Arena, Odeon, horeca Stadsschouwburg) deed het interieur met veel natuurlijke materialen en af en toe iets glimmends zoals de spiegels tegen de bar, roestvrijstalen krukken en goudkleurige trap. Eigenaar Robbert noemt het een ‘bruine kroeg in een frisse tijd’, eerder tijdloos dan de zoveelste hotspot.

Beneden komt het cafe / bar gevoel goed tot z’n recht, boven waant men zich in een luxe, stijlvolle omgeving wat verwacht mag worden van een fine dining restaurant.
Keuken & kaart. De keuken van Lola’s is klassiek Frans georiënteerd. De gerechten zijn herkenbaar en met een toefje Lola’s. Beneden is er een zeer toegankelijke kaart en ligt de nadruk op een hapje eten, kwaliteit, interactie, dynamiek en snelheid. Een trap omhoog, daar is Lola’s restaurant gevestigd, het niveau is daar dan ook een paar treetjes hoger eten dan beneden. In het restaurant serveert Lola’s een mooi dagelijks wisselend menu van onze chef-kok, Jan Willem Teunis. U heeft hier een keuze uit 4 tot 7 gangen diner oftewel een echt avondje culinair genieten!
Recensies. Op het rustige stukje Kerkstraat vlakbij de Leidsegracht zit sinds kort Lola’s. De shady karaokebar die eerst op deze plek zat heeft plaatsgemaakt voor een luxe bar/restaurant/brasserie. Het pand is grootscheeps aangepakt en onder de karaoke-entourage blijkt een voormalig koetshuis te zitten met imposante openslaande deuren. Beneden een enorme bar en brasserie, boven ‘fine dining’ in dito fine omgeving. Eigenaren Robbert en Edgar hebben ambitieuze plannen. Robbert: “We willen een vernieuwende huiskamer van Amsterdam worden. Waar je kunt drinken, maar ook nog even snel een caesar salad of crčme brűlée kunt eten.” Cocktails en live muziek horen verder bij het aanbod, want Lola’s is bedoeld voor mensen die van het goede leven houden. Robbert: “We mikken op Bourgondiërs en cultuurminnaars.” Ontwerpbureau IDing (Hotel Arena, Odeon, horeca Stadsschouwburg) deed het interieur met veel natuurlijke materialen en af en toe iets glimmends zoals de spiegels tegen de bar, roestvrijstalen krukken en goudkleurige trap. Robbert noemt het een ‘bruine kroeg in een frisse tijd’, eerder tijdloos dan de zoveelste hotspot. Ook de cafekaart is klassiek Frans, net als de ronde tafeltjes langs de banken tegen de muur. Robbert: “Ze staan wel net iets verder uit elkaar dan in Parijs, daar moet je ze opzij schuiven als je wilt gaan zitten.” En je kunt hier gerust een Gauloise of Gitane opsteken. Rokers worden niet weggemoffeld, maar mogen in de serre hun rookwaar opsteken.. Fijn om te weten!
Telefoon: 020-3204336
Website: http://www.lolas.nl

Lola's, Kerkstraat 23, Amsterdam
16-00 tot 01:00 uur