.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Listers Parkzicht Eindhoven -

Alberdingk Thijmlaan 18, Eindhoven
Franse keuken
Listers Parkzicht Eindhoven. Heerlijk en sfeervol dineren in het hart van Eindhoven bij restaurant Listers Parkzicht!
Sfeer & interieur. Restaurant Listers Parkzicht, beroemd om het schitterende terras, ligt naast het 'Stadswandelpark' in het hart van Eindhoven. 7 dagen per week, van de vroege ochtend tot de late avond, bent u meer dan welkom en wordt u gastvrij onthaald door onze gastvrouw Esther Hakman en haar collega’s. De auto kunt u gratis voor de deur parkeren, dus dat is wel zo gemakkelijk.
Keuken & kaart. De klassieke Franse keuken. Dat is de keuken van restaurant Listers Parkzicht. Natuurlijk met eigentijdse invloeden verwerkt tot creatieve gerechten met een echt Listers-signatuur. Informele en vriendelijke bediening, gecombineerd met een interieur van “Grand Allure” en een wijnkaart met wereldwijnen, staan garant voor een heerlijk én sfeervol avondje uit.
Telefoon: 040-2114888
Website: http://www.listers.nl

Listers Parkzicht Eindhoven, Alberdingk Thijmlaan 18, Eindhoven
7 dagen in de week vanaf 10.00 uur. Keuken open tot 22.00 uur.