.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Landhoeve Herberg Buitenman -

Buitenman 2, Tilburg
Kempisch Biologisch Authentiek Produkten van eigen boerderij.
Landhoeve Herberg Buitenman. Diep in de schoot van de Kempen, tussen de Belgische grens, Hilvarenbeek en Lage Mierde in, ligt buurtschap het Wellenseind. Hier voeren wij, de familie Romme, te midden van de uitgestrekte bos-en heidegronden van Landgoed de Utrecht, onze biologische boerderij 'Landhoeve Buitenman'. De Buitenman is een biologisch boerengoed, waar men kan overnachten op de boerderij, eten en drinken in de herberg en boerderijproducten kan kopen. Het is tevens een startpunt voor wandel-, fiets- en ruiterroutes in het uitgestrekte landgoed en grensstreek.
Geschiedenis. De 400 jaar oude Kempische boerderij was in het verleden een pachthoeve van de witheren van Postel. Smaakvol zelf verbouwd, dient de schuur voor culinaire activiteiten.
Sfeer & interieur. Het voorstal gedeelte is de herberg, waar passanten na een lange wandeling of fietstocht in de zomer zich op het terras en in de winter zich in de herberg voor de openhaard kunnen voegen. Bij een knapperend haardvuur en romantisch kaarslicht onttrek je je van het jachtige hedendaagse leven. Geniet van culinaire streekgerechten in de vorm van dagschotels, bereid met biologische en Kempische producten.
Keuken & kaart. Of u nu komt om lekker te borrelen met een plankje van de boerderij - wij bieden u keus uit 30 soorten bier - of wilt u snel na of tijdens uw werk een dagschotel nuttigen. Misschien uit dineren en avondvullend in gezelschap verblijven voor de brandende openhaard... Even lunchen tijdens uw fietstocht of wandeling, tijd voor een kopje koffie met vers gebakken appeltaart. Alles komt uit eigen keuken en is dagvers eko van eigen bedrijf of uit de Kempen.
Telefoon: 013-5091336
Website: http://www.debuitenman.nl

Landhoeve Herberg Buitenman, Buitenman 2, Tilburg
vij/zat/zon en feestdagen vanaf 10 uur. In de week op afspraak.