.

- La Tasca -

Voldersgracht 13 B, Delft
Italiaans
La Tasca. La Tasca is een klein restaurantje, gelegen aan een van de mooiste grachtjes, midden in het oude centrum van Delft. La Tasca is een restaurant waar een overwegend Italiaanse kaart bgevoerd wordt, met een knipoog naar de Franse en de Spaanse keuken. De kaart bevat een keur aan heerlijke gerechtjes uit de plattelandskeukens van de landen rond de Middellandse zee.De gerechten in dit restaurant worden bereidt met ingredienten die hoofdzakelijk uit Italie afkomstig zijn. Er wordt ieder dag verse pasta gedraaid en de pesto wordt volgens eigen receptuur bereidt. De subtiele smaak van de heerlijke schotels doen u even terugdenken aan voorbije vakanties in zonovergoten streken.
Geschiedenis. La Tasca bestaat dit jaar tien jaar en is een begrip in Delft en omstreken. Het team is een vriendengroep die al jaren met elkaar samenwerken en die garant staan voor een avondje pure verwennerij. Naast heerlijk dineren kunt u in La Tasca terecht voor culinaire workshops, evenementen verzorging en catering op hoog niveau. .
Sfeer & interieur. De sfeer in dit restaurant is romantisch zonder opsmuk. Het zachte geroezemoes van de gasten, gecombineerd met een uitgebalanceerde muziekkeuze dragen bij aan een gezelige en ontspannen sfeer. Iedere woensdag avond speelt de huisband Coco Bowles een eigentijds jazz-repertoire.
Keuken & kaart. Naast tongstrelende gerechtjes kunt u genieten van wijnen die met zorg geselecteerd worden en na de maaltijd kunt u genieten van ambachtelijke Italiaanse koekjes en chocolade onder het genot van een prachtige Grappa.
Telefoon: 015 2138535
Website: http://www.latasca.nl/

La Tasca, Voldersgracht 13 B, Delft
dinsdag t/m zaterdag van 18.00 - 22.00