.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- La Campagne -

Roermond, Maalbroek 102, Limburg
Internationaal
La Campagne. Restaurant La Campagne is gelegen in Landhotel Cox in Roermond. Kom & beleef de schitterende natuur, een historische stad met een uitgebreid winkelaanbod en last but not least de vriendelijke en gastvrije sfeer bij hotel Golden Tulip Landhotel Cox. Dit hotel ligt net buiten Roermond aan de grens met Duitsland en het schitterende park Nationaal Park Meinweg.

Landhotel Cox beschikt over restaurant La Campagne, 53 hotelkamers, 3 multifunctionele vergaderzalen en een gezellige bar met open haard.
Geschiedenis. Van chauffeurscafé naar modern hotel

De firma Cox begon al in 1923 vanuit een boerderij met een grenscafé annex winkel, precies op de Nederlands-Duitse grens. De firma staat echter pas vanaf 1926 in de boeken van de Kamer van Koophandel. Vandaar dat in 2001 ons 75-jarig bestaan werd gevierd.
In de late jaren '20 werd voor het café/winkeltje een handbenzinepomp geplaatst. Deze werd eind jaren '50 uitgebreid en, in verband met het verbreden van de weg, verplaatst naar de huidige locatie, 200 meter vóór het hotel.
In 1958 zette de 2e generatie het bedrijf voort: Jan en Mia Cox trouwden in datzelfde jaar en namen vervolgens het roer in handen. Tevens kreeg medio jaren '50 het café het karakter van een hotel: er werden 9 hotelkamers gebouwd. Nauwelijks 10 jaar later werd er uitgebreid met een restaurant en een grote keuken. De grootste uitbreiding van het hotel werd in 1992 voltooid: 33 kamers, 3 vergaderzalen, een lounge en een bar erbij. Ook sloot Landhotel Cox zich aan bij de Golden Tulip keten. Nu staat er een modern 4-sterren hotel met de vriendelijkheid van vroeger voor u ter beschikking.
Sfeer & interieur. Kamers in Golden Tulip Landhotel Cox Roermond.

De kamers van Landhotel Cox bieden wat een kritische hotelgast mag verwachten.
Het hotel heeft 52 kamers verdeeld over 3 verdiepingen. De derde etage bestaat uit éénpersoonskamers met douche, allen niet-roken.
De kamers op de begane grond (allen roken toegestaan kamers) en op de eerste etage zijn voorzien van een badkamer met ligbad. De kamers met uitzicht op de tuin (zuidzijde) beschikken ook over een terrasje (begane grond) of balkon (eerste etage).
De kamers op de tweede etage hebben een badkamer met douche. Op de eerste en tweede etage zijn zowel roken als niet-roken kamers. Er is de mogelijkheid om een extra bed op de kamer te plaatsen.
Onze tweepersoonskamers zijn voorzien van twee separate bedden. Alle kamers beschikken over eigen toilet, televisie, radio, broekenpers, haardroger, minibar, koffie- en theefaciliteit en telefoon. Uiteraard beschikt het hotel over een lift.
Omdat u vanuit het hotel zo het bos in kunt, is het hotel uitermate geschikt om uw hond mee te nemen.

Let wel; In het restaurant worden honden niet toegelaten.
Keuken & kaart. Restaurant La Campagne in Golden Tulip Landhotel Cox Voor een heerlijk diner kunt u vanaf 17.00 uur terecht in het restaurant.
De chef-kok gaat creatief in op seizoensgebonden regionale specialiteiten, met natuurlijk asperges als een van de hoogtepunten.

De menukaart wordt regelmatig van andere gerechten voorzien, zodat wij ook onze vaste gasten culinair zullen blijven verrassen. Indien u graag een privé-ruimte wilt reserveren voor uw diner, dan kunt op aanvraag natuurlijk altijd terecht in een van onze zalen.
Telefoon: 0475-348899
Website: http://www.goldentuliplandhotelcox.nl/

La Campagne, Roermond, Maalbroek 102, Limburg
Openingstijden restaurant:

Ontbijt
Maandag t/m Vrijdag van 7.00 tot 10.00 uur
Zaterdag en Zondag van 8.00 tot 10.30 uur Lunch
12.00 tot 15.00 uur

Diner
Dag