.

- L'invité -

Bloemgracht 47, Amsterdam
modern ambachtelijk
L'invité. in het hart van de Jordaan voert L'invité een moderne, ambachtelijke keuken. In onze proeverijen worden klassiekers bereidd met de mooie biologische producten van Hollandse bodem. We werken met lokaal, eerlijk vlees, goede vis en biologische groenten.
Geschiedenis. L'invité is in 1992 opgericht door Sico de Moel aan de Hotelschool Leeuwarden als horeca recruitmentbureau. 20 jaar later, in 2012, werd L'invité een prachtig restaurant in het midden van de Jordaan met nog steeds dezelfde Sico de Moel, nu als Chefkok-eigenaar.
Sfeer & interieur. L'invité is gevestigd in een klassiek Jordanees pand uit 1628. Ooit werden hier de vaten voor Bols geproduceerd. Nu is het interieur licht, aangenaam, maar nog wel met de oude balken en klassieke raampartijen.
Keuken & kaart. Er is een ŕ la carte menu waaruit u vrij kunt kiezen, maar u kunt ook kiezen voor de Proeverij. Dit zijn 7 kleine gerechtjes die elkaar snel opvolgen met producten die iedereen kent, maar niet zo vaak eet.
Recensies. Wonderful this restaurant is one of the best i have ever been to, the food was amazing! The small dishes were not only full of exicitng flavorcombinations they were beautiful and fun. our waiter took good care of us and guided us throu this food experience.
Telefoon: 020-5702010
Website: http://www.linvite.nl

L'invité, Bloemgracht 47, Amsterdam
dageljks vanaf 18.00 uur