.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Köşebaşı -

Amsteldijk 25, Amsterdam
Turks
Köşebaşı. Turks restaurant Köşebaşı in Amsterdam De Pijp. In april 2011 opende het Turkse restaurant Kösebasi haar deuren in de Amsterdamse wijk De Pijp.
Keuken & kaart. De originele Turkse gerechten worden bereid door de keukenbrigade die allen roots in Istanboel hebben. Chef Mr. Orhan Demir heeft de leiding in de keuken en samen met zijn team weet hij een culinaire verrassing neer te zetten. De Turkse keuken staat bekend om haar vlees-specialiteiten maar probeer ook eens de heerlijke salades, soepen en ovengerechten. Kösebasi neemt je mee op een culinaire reis die je even in het Turkse Istanboel doet wanen.
Telefoon: 020-6627777
Website: http://www.kosebasiamsterdam.nl

Köşebaşı, Amsteldijk 25, Amsterdam
Maandag gesloten
Dinsdag tot en met zaterdag van 17:00 uur tot 01:00 uur
Zondag van 16:30 uur tot 01:00 uur