.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Juliana's -

Plaats 11, Den Haag
Oosterse invloeden
Juliana's. Cafe Restaurant Juliana's is gelegen aan de gezellige Plaats 11 in Den Haag. Dit historisch hart is ouder dan Den Haag zelf. Het ligt midden in het winkelgebied en is omgeven door het Binnenhof, het Mauritshuis, de Schouwburg, de Dillegentia, de Gevangenpoort en het paleis Noordeinde.

's Zomers is het heerlijk toeven op het grote terras. Je zit heerlijk rustig met een prachtig uitzicht op de oude binnenstadspanden en de Hofvijver. Binnen hebben zij 130 zitplaatsen voor lunch, diner en borrel. Voor grote groepen hebben ze mogelijkheden tot ca 300 personen. In besloten gezelschap kan er ook op onze entresol worden gedineerd, geborreld of vergaderd.
Geschiedenis. De Plaats is ouder dan Den Haag. Dit driehoekige plein bestond al in 1097. Tussen 1350 en 1750 kwamen vele misdadigers aan de rand van de Plaats aan hun einde. Eerst aan het kruis en vanaf de 17e eeuw aan de galg.
Sfeer & interieur. In het interieur van restaurant Juliana's vind je veel donkere kleuren en gietijzeren tafels. In het café gedeelte is een hoog plafond waar mooie kroonluchters hangen om alles een sfeervolle verlichting te geven. Het restaurant gedeelte heeft een verlaagd plafond met verschillende spots, die in de avond een intieme sfeer neerzetten.
Keuken & kaart. De dinerkaart van Cafe Restaurant Juliana's heeft een wereldse inslag. Je kan dan ook kiezen uit bijv. een heerlijke salade tot aan een meergangen menu. Hier kan met recht gesproken worden van een creative, ongebonden kaart met vele menu variaties, die bovendien regelmatig wordt gewisseld en waarin seizoensinvloeden tot hun recht komen.
Telefoon: (070)3650235
Website: http://www.julianas.nl

Juliana's, Plaats 11, Den Haag
09:00 - 23:00 uur