.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- In Den Vollen Pot -

Lieve Vrouwekerkhof 8-10, Amersfoort
Frans-Hollands
In Den Vollen Pot. Aan het mooie plein van Amersfoort vindt u het gezellige restaurant In Den Vollen Pot.
Geschiedenis. Aan de voet van de Onze Lieve Vrouwentoren vindt u restaurant In Den Vollen Pot. Het pand, gebouwd in 1894, heeft al vele bestemmingen gehad.

Het pand kent zijn oorsprong als gerenommeerde timmerwerkplaats in de binnenstad van Amersfoort. Later is het pand in gebruik genomen als aardappelpakhuis.
In 1969 is het pand omgedoopt tot restaurant, de eerste bistro van Nederland. Sinds de opening zijn velen, waaronder enkele bekende Nederlanders, u voorgegaan voor een gezellige avond In Den Vollen Pot.

Sinds 2009 is het restaurant in handen van de gebroeders Kan. De broers hebben hier zelf ook een historie. Hun vader, meneer Kan senior, werkte hier al sinds 1972, terwijl hij boven het restaurant woonde. De jongens waren overdag vaak in het restaurant te vinden en kennen In Den Vollen Pot nu als geen ander.

Met deze kennis en ervaring zal het personeel van In Den Vollen Pot u zeker een gezellige avond bezorgen.
Keuken & kaart. De Frans-Hollandse keuken serveert traditionele gerechten met een moderne twist. De menu’s worden zorgvuldig bereid door onze keukenbrigade, geleid door Sjors Lans. Uw gastheer Roel Knijff en zijn team verwelkomt u graag!
Telefoon: 033 463 23 29
Website: http://www.indenvollenpot.nl/

In Den Vollen Pot, Lieve Vrouwekerkhof 8-10, Amersfoort
Dagelijks vanaf 17.00 uur. Tijdens het terrassen seisoen: open voor de lunch op vrijdag en zaterdag.