.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- In den Gloeiende Gerrit -

Oude Kerklaan 15, Amersfoort
Nederlands en Internationaal
In den Gloeiende Gerrit. Welkom bij pannenkoekenhuis en eethuis 'In den Gloeiende Gerrit'. Zoals de naam al doet vermoeden bestaan zij uit twee restaurants onder een dak. Voor iedereen en voor ieder moment. Van een overheerlijke ambachtelijke pannenkoek tot een 5-gangen verrassingsmenu met daar waar mogelijk groenten uit de eigen tuin en begeleidende wijnen. Uitermate geschikt voor gezinnen maar ook voor zakelijke aangelegenheden heeft In den Gloeiende Gerrit alle faciliteiten in huis.
Geschiedenis. In het oude Hoogland, hartje Amersfoort, ligt tussen de woonhuizen nog een nostalgische boerderij verscholen waar al sinds mensenheugenis horeca wordt bedreven. Van dorpskroeg tot parijencentrum, het is er allemaal al een keer gepasseerd. Sinds 15 jaar wordt er met veel passie een pannenkoekenhuis en een eethuis in bestierd ddor twee jonge horeca ondernemers die het ambacht met de paplepel ingegoten hebben gekregen en dit de komende jaren nog altijd met evenveel toewijding zullen blijven doen.
Sfeer & interieur. Van vakidioot to bijbaantje, een groot team van jonge enthousiaste mensen heetten u hartelijk welkom in deze nostalgische boerderij om u een heerlijke avond te bezorgen.
Keuken & kaart. Meer dan 200 verschillende soorten pannenkoeken in het pannenkoekehuis en een met het seizoen mee veranderende kaart in het eethuis.
Telefoon: 033-4801221
Website: http://www.gloeiendegerrit.nl

In den Gloeiende Gerrit, Oude Kerklaan 15, Amersfoort