.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- In de keuken -

Utrechtsestraat 114, Amsterdam
Mediterraan
In de keuken. Bij restaurant in de keuken te Amsterdam wordt een menu geserveerd met allemaal kleine verfijnde gerechten gebaseerd op de eenvoud van de zuid-Europese keuken.
Geschiedenis. In de keuken is sinds de opening in 2006 steeds populairder geworden. De veelal vaste gasten weten dat ze steeds weer verrast worden met het maandelijks wisselende menu.
Sfeer & interieur. Men eet ofwel midden in de keuken ofwel in het deel waar de inspiratie vandaan komt, de kookboekenkast met een paar honderd boeken van de beste chefs uit de gehele wereld. Tafels met linnen en vele topwijnen uit onder andere Spanje en Italie.
Keuken & kaart. De stijl van koken is te omschrijven als mediterraan, lichte gerechten zowel traditioneel als innovatief met gebruik van de moderne technieken. Er wordt gewerkt met seizoensgebonden produkten en daar waar het mogelijk is biologisch of er tegenaanhangend.
Telefoon: 020 6167414
Website: http://www.indekeuken.com

In de keuken, Utrechtsestraat 114, Amsterdam
di t/m za vanaf 18.00 uur