.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Hummbar -

Utrechtsestraat 11, Amsterdam
Hamburgers en Kreeft
Hummbar. Wij zijn HUMMBAR, uw kreeft-, hamburger- en cocktailbar aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Waarom serveren wij alleen kreeften en hamburgers? Dit doen wij omdat beide ontzettend lekker zijn en wij het u niet te moeilijk willen maken. 'Omdat u al genoeg beslissingen moet maken in het leven'
Keuken & kaart. Bij ons heeft u de keuze uit de volgende hoofdgerechten: Kreeft of Hamburgers. Beide geserveerd met friet en salade. Kreeft bevat veel seleen, dit is belangrijk voor ons immuunsysteem. Onze hamburgers zijn gemaakt van hoge kwaliteit rundvlees van een 2 jaar oude Nederlandse rundvee kudde.
Recensies. Don van der Helm: Afgelopen zaterdag zijn wij met een groep van 40 mensen bij de Hummbar geweest. Het restaurant maakte meteen grote indruk op ons, de ruime opzet en de industriŽle inrichting waren prachtig. Aangezien wij met zo'n grote groep waren kregen wij verschillende soorten burgers en kreeft opgediend. Alles was netjes in porties verdeeld zodat iedereen gemakkelijk zijn gerechtje kon pakken. De hamburgers waren heerlijk, het vlees was sappig en er een goede verhouding met ingrediŽnten op het broodje. De kreeft was top, het vlees was heerlijk mals en de smaak was super. Dankzij de goede bediening had iedereen steeds genoeg en op tijd drinken, wij willen hen dan ook erg bedanken voor de goede service!
Telefoon: 020 723 7000
Website: http://www.hummbar.com

Hummbar, Utrechtsestraat 11, Amsterdam
Zo: 12:00 - 00:00 Ma: 17:00 - 00:00 Di: 17:00 - 00:00 Wo: 17:00 - 00:00 Do: 17:00 - 00:00 Vr: 17:00 - 00:00 Zat: 12:00 - 00:00 Keuken geopend tot 23:00