.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Hotel Hoogeveen -

Hoogeveen, Mathijsenstraat 1, Drenthe
Hotel Hoogeveen. In het sfeervolle restaurant "de Rozentuin" is het mogelijk uitgebreid tafelen. De menukaart biedt een keur van overheerlijke gerechten.

De Brasserie kent een uitgebreid assortiment aan verschillende dranken, waaronder een ruime keuze aan koffie- en theevariaties, diverse bieren en likeuren. Een aperitief voordat je aan tafel gaat of een gezellige snack tijdens een borrel behoren tot de mogelijkheden van het hotel. Ook kan je rustig bijkomen bij de open haard of aan de bar in het Bowlingcentrum.
Keuken & kaart. De chef-kok van restaurant de Rozentuin en zijn brigade weten je iedere avond weer te verrassen met de altijd gevarieerde a la carte kaart. Met daarnaast een persoonlijke keuze uit de uitgebreide wijnkaart, kan je je thuis voelen in een fijne ambiance met een ongedwongen sfeer.

Ook de Brasserie beschikt het eetcafe over een gevarieerde menukaart. Hierop vind je onder andere plates, salades en huisgemaakte snacks.
Telefoon: 0528-263303
Website: http://www.hethotel.nl

Hotel Hoogeveen, Hoogeveen, Mathijsenstraat 1, Drenthe