.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Hostellerie Munten -

Weert, Wilhelminasingel 276, Limburg
Frans, mediterraans
Hostellerie Munten. Bij Hostellerie Munten in Weert ervaar je vanaf het moment van aankomst tot aan het afscheid het warme gevoel dat nooit verveelt: dat van verwennerij! De staf en witte en zwarte brigade doen er alles aan om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Met gevoel voor detail, voor smaak en met toewijding.
Geschiedenis. Het pand van Hostellerie Munten maakte in vroegere jaren deel uit van een penitentenklooster aan de toenmalige stadswal van Weert.
Sfeer & interieur. Welkom in het monumentale pand, ingericht voor moderne gastvrijheid. Op een even historische als plezierige plek in het Midden-Limburgse stadshart van Weert laten zij je graag (mee)genieten van alles wat gastvrijheid tot een kunst maakt.
Keuken & kaart. Bij binnenkomst kan je kiezen uit drie richtingen: naar het 4 sterren hotel, het restaurant of het eetcafé. Laat je voor goed eten, gezellig feesten en/of lekker slapen onthalen op een gastvrije ontvangst door het enthousiaste team van de familie Munten.
Telefoon: 0495 531057
Website: http://www.hostelleriemunten.nl

Hostellerie Munten, Weert, Wilhelminasingel 276, Limburg
maandag t/m vrijdag 11:30 tot 22:00 - zaterdag 17:00 tot 22:00 - zondag gesloten. Wel geopend voor groepen.