.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Het Wapen van Schotland -

Hooghalen, Hoofdstraat 1, Drenthe
Schots
Het Wapen van Schotland. Het Wapen van Schotland is een gezellig Schots restaurant in het centrum van Hooghalen. Er is plaats voor ruim 80 gasten. Het beschikt over ruime eigen parkeergelegenheid en een zonnig terras.
Geschiedenis. Al sinds 1900 is in het karakteristieke pand een horeca gelegenheid gevestigd. Sinds 10 januari 2009 zijn Petra en Kees Mulder de eigenaren van dit stukje Schotland in Drenthe.
Sfeer & interieur. Het gezellig en met Schotse elementen sfeervol ingerichte restaurant beschikt ook over een typisch Schotse whiskybar. De whiskybar heeft een uitgebreide en nog steeds groeiende collectie whisky's uit Schotland, Ierland, Amerika, Canada, Frankrijk en Nederland. Ook is er Schots bier van de tap.
Keuken & kaart. Op de uitgebreide menukaart vindt u naast traditionele Schotse gerechten zoals Haggis, stoofschotel, zalm, hert en lamsvlees ook bekende gerechten zoals schnitzel, varkenshaas en spare ribs. Tevens zijn er diverse visgerechten.
Telefoon: 0593-592205
Website: http://www.hetwapen.nl

Het Wapen van Schotland, Hooghalen, Hoofdstraat 1, Drenthe
10:00 - 22:00 uur