.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Het Gulden ABC -

Markt 34, Delft
Internationaal
Het Gulden ABC. Een leuk restaurantje in hartje Delft met een schitterend uitzicht op de Nieuwekerk en het Prachtige Stadhuis.
Geschiedenis. Voorheen heete dit restaurant Het Wapen van Delft. Jawel Bill Clinton heeft hier ooit poffertjes gegeten. tegenwoordig is het restaurant weer benoemd naar het pand waarin het gevestigd is `het Gulden ABC`waar ooit bijna alle schilderijen hebben gehangen van Johannes Vermeer.
Sfeer & interieur. De sfeer is oud Hollands, alsof je in de 17de eeuw waant
Keuken & kaart. De kaart is zeer uitgebreid overdag staan er bijvoorbeeld uitsmijters lekkere broodjes, salades, pannenkoeken, enz... op de kaart, die īs avonds vervangen wordt door de avond kaart waarin we uitgebreidere gerechten aanbieden.
Telefoon: 015-2123168
Website: http://hetguldenabc.nl/

Het Gulden ABC, Markt 34, Delft
9:00 tot 21:00 uur