.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Het Booze Wijf -

Lauwersoog, Strandweg 1, RegioGroningen
Frans-Nederlands
Het Booze Wijf. Restaurant Het Booze Wijf. Waar vroeger twee stromen van de Lauwerszee en de Waddenzee elkaar tegenkwamen, ten zuidwesten van het Brakzand, liep een geul van wel 15 tot 20 meter diep. Een roerig stukje water, dat toen Het Booze Wijf werd genoemd. Zeelui bedachten vroeger vaak vrouwelijke namen voor gevaarlijke gebieden.
Sfeer & interieur. Dineren met fenomenaal uitzicht op het Lauwersmeer. Het Ó la carte restaurant ligt aan de waterzijde van Het Booze Wijf. Het restaurant is nautisch en sfeervol ingericht.

Het restaurant is erg leuk voor kinderen. Vlakbij het restaurant is een grote speeltuin met grote speeltoestellen. En als het regent, kunnen ze binnen in het gebouw in de speeltuin spelen. Daar ga je lekker met je vriendjes apenkooi spelen in de indoor speeltuin.
Keuken & kaart. De gerechten worden bereid met zoveel mogelijk lokale ingrediŰnten. Zo wordt het vis vers aangevoerd via de viasafslag te Lauwersoog en worden de oesters en harders zelfs in de eigen haven vˇˇr het terras aangevoerd! verser kan niet. Ook het wild wat in het Lauwersmeergebied loopt wordt door lokale slagers voor Restaurant Het Booze Wijf bereid en geleverd.
Telefoon: 0519349045
Website: http://www.hetboozewijf.nl

Het Booze Wijf, Lauwersoog, Strandweg 1, RegioGroningen
Maandag t/m vrijdag vanaf 16.00 uur. Zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur