.

- Herbergh d' Olde Marckt -

Aalten, Markt 10, Gelderland
Frans-Nederlands
Herbergh d' Olde Marckt. Herbergh d'olde marckt gelegen in het centrum van Aalten, waar achterhoekse gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zij springen in op de verschillende seizoenen zoals het asperge en wildseizoen en hebben steeds een wisselende kaart. Je kunt hier terecht voor zowel een kopje koffie met heerlijk appelgebak, verrassend broodje en uiteraard ook voor een uitgebreid diner met mooie bijpassende wijnen.
Geschiedenis. Het restaurant staat in het centrum van Aalten. Het pand is rond 1927 gebouwd in Ansterdamse schoolstijl. Binnen heerst een warme en gemoedelijke sfeer aangepast een deze tijd. Albert en Helga hebben zelf eerst bij diverse horeca gelegenheden ervaring opgedaan. In 1998 zijn zij in Aalten begonnen en met veel succes. Zij staan voor een goede kwaliteit en creeren een informele sfeer waar iedereen zich thuis bij voelt.
Sfeer & interieur. Het restaurant heeft een warme uitstraling met ook naar het seizoen aangepaste items en moderne accenten. Wel op een manier dat je je als gast er thuis voelt.
Keuken & kaart. De keuken bestaat uit een jong team van creatieve koks, met steeds weer nieuwe en verrassende gerechten.
Telefoon: 0543-472951
Website: http://www.herbergholdemarckt.nl

Herbergh d' Olde Marckt, Aalten, Markt 10, Gelderland
vanaf 10.00 uur, keuken vanaf 12.00 uur, zondag vanaf 13.00