.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Heerlijk -

Hof 11 - 12, Amersfoort
Aziatische kleine gerechten
Heerlijk. HEERLIJK eten & drinken is de nieuwste formule op de Hof in Amersfoort. Hier komt ‘smaak en kwaliteit’ op de allereerste plaats. De espresso wordt hier met passie, en aandacht voor detail, tot in de puntjes door één van onze medewerkers vers voor je gemaakt. Restaurant Heerlijk wil met haar formule de kwaliteit van het moment benadrukken. Het drinken van de beste klassieke espresso, een lekkere kop thee, een broodje met eerlijke ingrediënten. Een ambachtelijk stuk appeltaart of een stuk seizoens gebak van Joey Mercuur kan hier niet aan ontbreken.

Het gaat om díe dingen die het leven bijzonder maken - soms klein, soms groot, maar altijd echt en intens.

Het drinken van een goede espresso ‘buiten de deur’ neemt een steeds belangrijker deel in bij de Nederlandse bevolking. Deze beleving zal de komende jaren alleen nog maar toenemen.

Bij Heerlijk kun je ook genieten van een door de meesterbakker versgebakken en verrassend belegde dik gesneden boterham van Carl Siegert, gebak, chocolade en verse sappen.

Het diner bij Heerlijk is natuurlijk, verrassend en regelmatig wordt het menu veranderd zodat ze je blijven prikkelen. De gerechten worden bereid met eerlijke ingrediënten uit de Aziatische regio en bestaat uit kleine porties zodat je met verschillende gerechten een volledige maaltijd kunt samenstellen. Uit eten gaan moet weer een beleving worden.
Sfeer & interieur. Restaurant Heerlijk is een modern strak ingericht restaurant waar je toch de huiselijke sfeer proeft. Zowel op de loungebanken als aan tafel kun je genieten van wat de keuken bereid.
Keuken & kaart. Of je nu komt om te lunchen of om te dineren de kaart van restaurant Heerlijk zal je verrassen.
Telefoon: 033 463 4531
Website: http://www.heerlijk.org

Heerlijk, Hof 11 - 12, Amersfoort
van 11.00 tot 23.00 uur