.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Havana Den Haag -

Buitenhof 19, Den Haag
Eetcafé
Havana Den Haag. Een echt danscafé in Cubaanse stijl waar je terecht kan voor goed geprijsd eten, heerlijke cocktails, een verwarmd buiten terras, gasten uit alle windstreken en uiteraard een dansje onder begeleiding van swingende muziek. Havana Den Haag is zeven dagen per week geopend.
Sfeer & interieur. In de avonden na het diner gaan alle tafels aan de kant en bieden wij een gevarieerd programma voor ieder wat wils. Donderdag tijdens de Cuban College zijn er zeer interessante studentenkortingen en vrijdag en zaterdag is Havana in de nacht de HOTSPOT van Den Haag. Tijdens de Salsalòn op zondag zijn er eerst salsalessen en daarna vrij dansen.
Keuken & kaart. Ons menu heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding met verse producten. Tussen 17.00 en 18.30 uur 20% korting op alle hoofdgerechten! Groepen kunnen kiezen uit onze (op maat gemaakte) menu's.
Telefoon: 070-3562900
Website: http://www.havanadenhaag.nl

Havana Den Haag, Buitenhof 19, Den Haag
11.00 t/m 04.00 uur