.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Grand diner cafe 't Boterhuis -

markt 15/17a, Delft
Europees
Grand diner cafe 't Boterhuis. 't Boterhuis biedt voor een ieder iets lekkers en ook voor iedere portomonee. Gelegen in het centrum van Delft achter het stadhuis. Ook voor grote groepen diverse ruimtes beschikbaar.
Geschiedenis. In 1994 als klein eetcafe begonnen, en met dezelfde eigenaar uitgegroeit tot een swingend grand cafe met terras aan de voorkant op de markt, en aan de achterkant op onze terrasboot.
Sfeer & interieur. Gezellige oude kelders met warm interieur, en modern grand cafe met mooie lekkere stoelen.
Keuken & kaart. Europese keuken met vlees en visgerechten op een mooie manier bereid. Zeer goede vegetarische gerechten. Uitgebreide lunchkaart zowel warm als koud.
Telefoon: 015-2134996
Website: http://www.boterhuis.nl

Grand diner cafe 't Boterhuis, markt 15/17a, Delft
11.00 tot 01.00 uur, 7 dagen per week