.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Grand Café Groeneveld -

BAARN, Groeneveld 2, RegioUtrecht
Biologisch
Grand Café Groeneveld. Grand Café Groeneveld is een geliefde locatie voor een (zakelijke) lunch, high tea of voor het halen van, een door hun samengestelde, picknickmand. Genieten van een biertje, kopje koffie, gebak of een goede lunch kan gemakkelijk worden gecombineerd met een bezoek aan een van de exposities in Kasteel Groeneveld of een wandeling over het prachtige landgoed. De gerechten worden met verse ingrediënten in eigen keuken bereid en dat proeft je. Het terras is een oase van rust op het fascinerende landgoed Groeneveld. Hier kan je genieten van het weer onder het genot van een hapje en een drankje.
Geschiedenis. Grand Café Groeneveld in Baarn maakt, sinds 2004, samen met restaurant en vergaderaccommodatie De Kemphaan in Almere deel uit van P4 (ons bedrijf). P4 heeft een passie voor People, Profit, Planet en Pleasure. P4 is bijzonder, omdat zij gastvrijheid en culinair genieten combineren met de zaken waarin wij geloven. Dit noemen zij “onbezorgde gastvrijheid”. Zorgeloos, inspirerend, culinair en gastvrij uit zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de belasting op de omgeving. Om dit te garanderen, richten zij ons niet alleen op resultaten in financieel-economische zin (Profit), maar ook op de mensen binnen en buiten het bedrijf (People), de effecten die de activiteiten hebben op het natuurlijke leefmilieu (Planet) en de fun om vanuit dit concept het onze gasten optimaal naar de zin te maken (Pleasure). Kortom, P4 is verfrissend, (h)eerlijk, gastvrij, flexibel, creatief, eigentijds en maatschappelijk biologisch verantwoord.
Sfeer & interieur. Kasteel Groeneveld is "de buitenplaats tussen stad en land". Een achttiende-eeuws landhuis, compleet met torentjes, marmeren vloeren en een prachtig park, die zich ten doel heeft gesteld "mensen zodanig te raken, dat zij landschap en natuur bewust beleven en ontdekken". Gevestigd onderin Kasteel Groeneveld, is het Grand Café een fijne locatie om knus te genieten van hun (h)eerlijke producten. Voor onze kleine gasten is er een speelhoek aanwezig en hebben zij lekkere hapjes en drankjes in ons assortiment.
Keuken & kaart. Wij willen zoveel mogelijk bijdragen aan een beter leefmilieu en een betere wereld. Daarom gebruiken wij biologische, seizoensgebonden producten met respect voor mens en milieu. Onze bijzondere lunchgerechten worden gemaakt van biologische ingrediënten gebaseerd op de oogst van de dag. In deze ambiance wordt uw lunch, familiefeest en/of receptie een onvergetelijke aangelegenheid.
Telefoon: 035-5421192
Website: http://www.grandcafegroeneveld.nl

Grand Café Groeneveld, BAARN, Groeneveld 2, RegioUtrecht
Dinsdag t/m zondag van 10.00-17.00 uur