.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Fris -

Twijnderslaan 7-9, Haarlem
Frans, Hollands, Internationaal
Fris. Restaurant Fris ligt vlakbij het stadhart van Haarlem, nabij de Rustenburgerlaan. Het ruime, sfeervolle etablissement biedt plaats aan 65 couverts. 's Zomers komt daar het terras bij. Blikvanger zijn de plafonnières van stof naar een ontwerp van Tineke de Lange die een wolkig gefilterd licht geven. Fris staat voor goed eten in een ontspannen sfeer, een eerlijke keuken waar uitsluitend met verse producten van de beste leveranciers wordt gewerkt.
Keuken & kaart. Waar mogelijk kiest restaurant Fris voor biologische en lokale producten. De steeds wisselende kaart is geïnspireerd op de Frans internationale keuken verrijkt met culinaire interpretaties van Hollandse gerechten. Fris biedt klasse zonder poespas. Eigenaar en gastheer Lex Gasseling (1972) werkte jarenlang in topzaken als De Kas in Amsterdam en De Bokkedoorns in Overveen. Oktober 2006 opende hij met zijn vrouw Sophia hun eigen restaurant in Haarlem.
Telefoon: 0235310717
Website: http://www.restaurantfris.nl/

Fris, Twijnderslaan 7-9, Haarlem
Dinsdag t/m zaterdag vanaf 18.00 uur.