.

- Fred en Douwe Deventer -

Brink 28, Deventer
Fusion
Fred en Douwe Deventer. Fred & Douwe Deventer vind je op de sfeervolle Brink. Voor de deur biedt het verwarmde terras plaats voor ongeveer vijftig gasten. Binnen bewegen gasten en personeel zich vrij door de verrassend diepe ruimte, die is ingericht met een speels, verhoogd podium en een strakke, 15 meter lange bar. De comfortabele banken en zitjes bieden je de mogelijkheid tot een ontspannend drankje of een heerlijke maaltijd met je vrienden. De keuken is er dagelijks geopend van 11.00 tot 22.00 uur. Als de keuken eenmaal gesloten is, blijft Fred & Douwe dť plek van de stad. Want je treft er de gezelligste mensen, zowel voor als achter de bar. Een avond uitgaan in Deventer? Kom naar Fred & Douwe.
Geschiedenis. Fred & Douwe. Door een businesscourse bij Douwe Egberts en haar werk bij Heineken kwam Karin Lindenhovius op een innovatief idee. Een horecazaak waar de kwaliteit van de populairste dranken van ons land, koffie en bier, centraal staan. Een stijlvol grand cafť waar de gast kan kiezen uit tientallen producten van Nederlands grootste merken, Fred(dy Heineken) en Douwe (Egberts). Broer Frederik Lindenhovius en vriend Sjoerd Holders maakten het uitwerken van dit idee tot hun afstudeerproject voor de Hotelschool in Den Haag. In 2002 maakte Nederland kennis met het vernieuwende horecaconcept. Toen opende in Doetinchem de eerste Fred & Douwe City lounge haar deuren. Met meer dan twintig heerlijke koffierecepturen en een uitgebreid assortiment van de beste bieren op de tap en op de fles, maakte Fred & Douwe al snel naam. Maar deze specialiteiten vormen slechts een deel van de redenen waarom Fred & Douwe zo gewaardeerd wordt.
Sfeer & interieur. Voor de deur biedt het verwarmde terras plaats voor ongeveer vijftig gasten. Binnen bewegen gasten en personeel zich vrij door de verrassend diepe ruimte, die is ingericht met een speels, verhoogd podium en een strakke, 15 meter lange bar. De comfortabele banken en zitjes bieden je de mogelijkheid tot een ontspannend drankje of een heerlijke maaltijd met je vrienden.
Keuken & kaart. Bij Fred & Douwe serveren we, op onze eigen manier, het beste van wat Nederland te bieden heeft. Onze keus voor de welbekende Hollandse merken Douwe (Egberts) en Fred(dy Heineken) garandeert je de heerlijkste koffies en de beste bieren. Naast deze specialiteiten heeft Fred & Douwe een uitgebreid, smaakvol drankassortiment. Dus geen postmix, maar flesjes frisdrank, met zorg geselecteerde huiswijnen en de cocktails worden voor je neus gecreŽerd. De Nederlandse multiculturele samenleving is een bron van inspiratie voor de koks van Fred & Douwe. Goed bereide klassiekers delen de paginaís van onze menukaart met innovatieve smaakcombinaties. Van Aziatisch met een twist tot ouderwets lekkere, Hollandse pot. Dat maakt Fred & Douwe de juiste plek voor zowel een zakenlunch, als voor een romantisch etentje met zijn tweeŽn. Of voor gewoon een goede hamburger. De kaart wordt geregeld verfrist met nieuwe gerechten, zodat geen brunch, lunch of diner hetzelfde hoeft te zijn. Een aantal dingen blijven bij Fred & Douwe echter altijd hetzelfde. De ontspannen sfeer, de hoogstaande kwaliteit en de enthousiaste bediening met kennis van eten en drinken.
Recensies. .
Telefoon: 0570614456
Website: http://www.fredendouwe.nl

Fred en Douwe Deventer, Brink 28, Deventer
Elke dag