.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Fox Bavelds Dennen VOF -

Denekamp, Johanninksweg 78, Overijssel
Buffet
Fox Bavelds Dennen VOF. Restaurant Fox Bavelds Dennen VOF maakt alles vers en a la minute voor je klaar vanuit open keukens in het restaurant. Geen zelf-service voor de drankjes, maar bediening aan tafel. Het team van Fox Bavelds Dennen haalt de borden uit en zorgt ervoor dat je tot in de puntjes verzorgd wordt. Daarnaast is het restaurant kindvriendelijk en beschikt het over twee zaalruimtes voor feesten en partijen.
Keuken & kaart. Fox Bavelds Dennen is een gezellig en toegankelijk buffetrestaurant met oog voor detail en aandacht voor de ambachtelijke bereiding van de gepresenteerde gerechten. Ook is er onze dieet keuken die zonder extra kosten een divers aan heerlijkheden bereid voor mensen met specifieke dieetwensen zoals bijv. glutenvrij.
Telefoon: 0541354100
Website: http://www.buffetrestaurant.nl

Fox Bavelds Dennen VOF, Denekamp, Johanninksweg 78, Overijssel
maandag en dinsdag gesloten