.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Fort Kijkduin Napoleon Garden -

Den Helder, Admiraal VerHuellplein 1, Noord-Holland
Wok restaurant
Fort Kijkduin Napoleon Garden. Zij bieden een overheerlijk wokbuffet in en sfeervolle ambiance met 240 zitplaatsen, uit te breiden tot 340 zitplaatsen. Kom genieten van een heerlijk culinair gerecht, dat ter plaatse wordt klaargemaakt en ook nog eens lichtverteerbaar is. Maak kennis met deze orginele manier van Aziatisch eten.
Keuken & kaart. Je begint met een warm voorafje dat aan tafel wordt geserveerd. Je kunt kiezen uit zalm, pangafilet of kipfilet. (verandering van de voorgerechten vindt regelmatig plaats). Daarna is het de bedoeling dat je zelf naar het buffet toe loopt waar je kunt kiezen uit twee soorten soep. Zodra je klaar bent met het voorgerecht loop je vervolgens naar het buffet. Daar tref je een ruim assortiment aan van vlees, vis en groenten. De bedoeling is dat je een keuze maakt uit de ingrediŽnten en vervolgens op uw bord schept. Daarna breng je het bord naar de kok toe, die klaar staat achter de wok. De kok doet de ingrediŽnten in een pan waar eerst wordt geblancheerd en ondertussen vraagt hij wat voor saus je wilt. De saus kan je zelf uitkiezen.
Telefoon: 0223-6132366
Website: http://www.napoleongarden.nl

Fort Kijkduin Napoleon Garden, Den Helder, Admiraal VerHuellplein 1, Noord-Holland
di t/m zo 16.30 22.00 ma op afspraak