.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Flavours -

Son, Raadhuisplein 30a, Brabant
Internationaal
Flavours. Restaurant Flavours is een trendy restaurant aan het Raadhuisplein, in het hart van Son en Breugel. Gastheer is Roel Engel en de chef-kok is John Pols, twee jonge ondernemers die aan elkaar gewaagd zijn. Met vernieuwende ideeŽn, veel ervaring, eigenzinnig en voldoende vertrouwen in elkaar om samen tot de beste prestaties te komen. Roel en John filosofeerden al een paar jaar over hun eigen restaurant. In geuren en kleuren fantaseerden ze over de inrichting, de smakelijke gerechten, de wijnen, de menukaart en de naam van hun restaurant. En natuurlijk spraken ze ook over de formule. Informeel en gezellig, maar wel van deze tijd. Kwalitatief, maar niet te duur. Culinair, maar ook gewoon goed. Smaakvol, maar niet chique. Gastvrij. Voor iedereen met elke smaak. En zo kwamen ze vanzelf op de naam...
Keuken & kaart. Proef de smaak van restaurant Flavours. Alle dromen zijn uitgekomen in hun sfeervolle restaurant dat ongedwongen, eigentijds en gastvrij is. De menukaart is overzichtelijk en komt aan veel smaken tegemoet. Een mooie mix van traditionele toppers en verrassende specialiteiten. Natuurlijk worden alleen verse ingrediŽnten van uitstekende kwaliteit verwerkt in de gerechten die ŗ la minute worden bereid in de open keuken. Proef de sfeer en smaak van Flavours. Roel en John en medewerkers nodigen u van harte uit in hun restaurant.
Telefoon: 0499-496224
Website: http://www.flavoursson.nl

Flavours, Son, Raadhuisplein 30a, Brabant
ma t/m vr 11.00 - 21.30 uur za & zo 16.00 - 21.30 uur