.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Eureka Hotel Restaurant -

Epen, Kapelaan Houbenstraat 4, Limburg
Nederlands
Eureka Hotel Restaurant . Is gelegen in het heuvelland te Epen, dichtbij Maastricht, Valkenburg, Heerlen, Duitsland en BelgiŽ. In het schilderachtige Geuldal zijn er tal van vrijetijdsmogelijkheden. Wandelen en fietsen langs vakwerkhuizen, beekjes en majestueuze boerenhoeven, door Maastricht slenteren, shoppen in Aken - alles ligt binnen handbereik. Ook een ballonvaart is een ťchte belevenis.
Geschiedenis. Hotel-Restaurant Eureka bestaat sinds 1969 en zijn een gezellig familierestaurant.
Sfeer & interieur. Voor- en achterterras, een lunchroom, een restaurant en een bar met een feestzaal aanwezig.
Keuken & kaart. Er zijn diverse specialiteiten uit de keuken van Hotel-Restaurant Eureka, waaronder gebakken forel met amandelsaus. Het ŗ la carte restaurant heeft een uitgebreide menu- en wijnkaart. Ook vegetariŽrs en mensen met een dieet zijn welkom. Aan tafel ervaart je met recht wat Limburgse gastvrijheid en vriendelijkheid inhoudt. Door de jarenlange ervaring en de gastvrijheids filosofie, houdt Hotel-Restaurant Eureka terdege rekening met de culinaire wensen van haar bezoekers, tevens is er een zaal aanwezig voor verenigingen-, familie- en vriendenfeesten!
Recensies. Eigen gratis parkeerruimte. De combinatie van de natuur, rust, gastronomie en gastvrijheid, zorgt ervoor dat je een mooie dag zult beleven in het mooie Limburg
Telefoon: 0434551654
Website: http://www.hoteleureka.nl

Eureka Hotel Restaurant , Epen, Kapelaan Houbenstraat 4, Limburg
12.00 tot 20.00 uur