.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Dijk 12 Drink & Dine -

Winterdijk 12 (aan de Gedempte Haven), Brabant
Frans / Mediterraan
Dijk 12 Drink & Dine. Bourgondisch, Comfortabel en gastvrij, steekwoorden voor fit restaurant in Den Bosch, waar zij zowel de zakelijke gast als de particulier welkom heten. Hun missie is de verwachtingen van de gasten te overtreffen! Voor lunch en diner, feesten en en partijen, maar ook voor een kop koffie of een informele borrel, het team van Dijk 12 heet u van harte welkom!
Geschiedenis. Al in het begin van de 17e eeuw werden hier kruiken genever gesleten. Door de jaren uitgegroeid tot een "kroeg" met faam in de weide omgeving. Bij het dempen van de Haven eind jaren '60 ter ziele gegaan. Vijf jaar geleden opnieuw opgebouwd en gerestaureerd tot het multifunctionele bedrijf wat het nu is. Een monument, zowel letterlijk als figuurlijk!
Sfeer & interieur. Modern, warm, comfortabel, niet te chique, maar wel met klasse. Volledig toegankelijk voor minder validen, zonder drempels, letterlijk èn figuurlijk! Sfeervolle inkijk in de keuken. Brabantse gastvrijheid met dat tikkeltje eigenwijsheid van de patron aan tafel. Zomers met het mooiste terras voor een romantisch diner op zwoele avonden.
Keuken & kaart. De keukenbrigade is internationaal georiënteerd, met een voorkeur voor de (klassieke) Franse en Mediterrane keuken. Naast de lunch en à la carte menu, dagelijks gerechten buiten de kaart om. Ook vegetariërs komen hier volledig aan hun trekken. Daarnaast kunnen zij aanpassen voor (bijna?) elk dieet. Ook aan de kleintjes is (uitgebreid) gedacht.
Telefoon: 0416-673860
Website: http://www.dijk12.com

Dijk 12 Drink & Dine, Winterdijk 12 (aan de Gedempte Haven), Brabant
weekdagen v.a. 12:00 uur za en zo v.a. 14:00 uur