.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Zwarte Truffel -

HATTEM, Kerkstraat 2, Gelderland
Frans
De Zwarte Truffel. Je kunt Restaurant de Zwarte Truffel vinden in het pittoreske stadje Hattem met zijn statige Dijkpoort, de leuke doorkijkjes, musea en gezellige winkels. Brasserie De Zwarte Truffel is gemakkelijk te vinden in het centrum van Hattem tegenover de kerk op de hoek van de Kerkstraat en de markt. In de zomer is Hattem op te snuiven vanaf ons gezellige pleinterras.
Geschiedenis. Het rijksmonument (genaamd “De Vijzel”, later “De Zon") waarin Brasserie De Zwarte Truffel is een gevestigd heeft een lange historie. De fundering dateert uit de 1e helft van de 15e eeuw. Omstreeks 1630 is de gevel opnieuw opgetrokken, mogelijk na een brand. Het pand werd bewoond door vooraanstaande families, waaronder de President van de Magistraet der Stad Hattem (1803).

Later door Mej. Daendels die na de zomer vertrok van haar verblijf op IJsselstein en de beschutting van de stad Hattem zocht (1881). Zij heeft na verbouwing het huidige karakter aan het pand gegeven.

De Zon, zoals het pand ook genoemd wordt, heeft zijn naam vermoedelijk te danken aan Jan van Piekeren, die het in 1883 kocht en er een stalhouderij annex koffiehuis van maakte.

Na restaurant De Zon en restaurant Mistelle heeft Brasserie De Zwarte Truffel haar deuren geopend op 26 juli 2001.
Keuken & kaart. Zij serveren vanaf 10.00 uur koffie met diverse soorten gebak. Vanaf 12.00 tot 15.00 uur kan je lunchen en vanaf 17.00 uur serveren zij voor u het diner.
Telefoon: 038-3636920
Website: http://www.dezwartetruffel.nl

De Zwarte Truffel, HATTEM, Kerkstraat 2, Gelderland
dinsdag t/m zondag 10.00 - 21.00 uur. Zondag van 10.00 - 17.00 uur