.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Zoete Tafel -

Penningsveer 2, Haarlem
High Tea
De Zoete Tafel. Een High Tea bij De Zoete Tafel is een sfeervolle basis voor het in besloten kring vieren van bijvoorbeeld een vriendinnenreŁnie, bijzondere familiebijeenkomst, vrijgezellendag, gewoon een dagje uit, babyshower of een vergadering, echt anders dan anders! Gezellig aan de klets met een heerlijk kopje thee en natuurlijk allerlei vers bereide hartige lekkernijen en traditionele zoetigheden. Wie wil dat nou niet! Voor mij is het in ieder geval de manier om heerlijk een paar uurtjes samen te zijn met een groep vriendinnen.
Sfeer & interieur. Laat u eens verrassen door de combinatie van historische bouw en de stoere maar romantische locatie van De Zoete Tafel. De Zoete Tafel is gevestigd op een zeer bijzondere locatie, want een echt fort met nog zichtbaar de vormen van de vroeger gebruikte bunkers, is nou niet een traditionele locatie voor een echte "Eating Tea". Maar dat is nou juist de verrassing, dat het fort en de bunker een super mooie en ook idyllische plek is met uitzicht over het water, waar verschillende eenden vrolijk rondkwetteren tussen alle historische kenmerken. Fort Penningsveer ligt midden in het groen op loopafstand van recreatiegebied Spaarnwoude en is omringd door water, fiets en wandelpaden. Het is daarom de perfecte locatie voor het maken van wandel, fiets of kanotochten. Kano's, kayaks en roeiboten zijn op het fort aanwezig en liggen tegen een geringe vergoeding klaar. Rondvaren in de fortgracht is een ware belevenis! Het strand, de winkelstad Haarlem, het historische plaatsje Spaarndam en andere leuke bezienswaardigheden liggen op ongeveer 10 minuten rijden vanaf het fort.
Keuken & kaart. Vers! Onze tea's worden allemaal vers bereidt waardoor je bij binnenkomst ontvangen wordt door de heerlijke geur van zelfgebakken scones die nog warm geserveerd zullen worden waarna je ze zelf kunt vullen met jam en clotted cream. Thee! Natuurlijk zal bij iedere eating tea onbeperkt thee naar keuze zijn en ook de speciaal aanbevolen theesoorten zullen gepresenteerd worden, allemaal bereidt met gezuiverd water waardoor de verfijnde smaak en geur van thee behouden blijft en het theedrinken een echte theebeleving gaat worden. Een eating tea van De Zoete Tafel kan op alle momenten van de dag geserveerd worden. Een Lazy brunch? alle tijd om wakker te worden en rond 11 uur te starten met een heerlijke tea. Liever een Luxe Lunch rond het middaguur, een Traditionele High Tea in de namiddag of zelfs Evening Tea na zevenen. Kiezen! Afhankelijk van het starttijdstip worden de hartige en zoete items samengesteld, desgewenst met seizoensgebonden producten, waardoor het altijd een originele, smakelijke combinatie zal zijn. De Zoete Tafel heeft drie basis arrangementen voor u samengesteld waarbij de traditionele gerechten zeker niet zullen ontbreken.
Telefoon: 06-10228796
Website: http://www.dezoetetafel.nl

De Zoete Tafel, Penningsveer 2, Haarlem
Op afspraak