.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Waard van Ternaard -

Friesland, Ternaard, De Groedse 3, Nederland
Europees
De Waard van Ternaard. Herberg de Waard van Ternaard is meer dan een intiem designhotel aan een dorpsplein in noordoostelijk Fryslân. Of je nu komt voor een kopje koffie, een bezoekje aan het terras, een hapje van de kleine kaart of een comfortabel bed na een uitgebreid diner, door de eigenzinnige onalledaagsheid is Herberg de Waard van Ternaard bij uitstek geschikt om tot rust te komen en nieuwe energie op te doen.
Geschiedenis. Het karakteristieke pand, een herberg uit 1860, werd nog maar enkele jaren geleden door de interieurmakers van Pilat & Pilat omgetoverd tot een verrassend ontmoetingspunt. Hier vindt u de aangename rust die perfect aansluit bij de heldere eenvoud en ambachtelijkheid die kenmerkend is voor Pilat & Pilat.
Sfeer & interieur. In de gelagkamer en gezellige lounge is regelmatig plaats voor kunst en voordracht. Er zijn steeds wisselende exposities. De persoonlijke en gemoedelijke sfeer doet gasten die hier eenmaal kwamen, steeds terugkeren.
Keuken & kaart. Het team van 'de Waard' bestaat uit gastvrouw en sommelier Mathilda Broekstra, chefkok en eigenaar Michael Roest, en sous-chef Sander Ian Wijnstra.
Telefoon: 0519-571846
Website: http://www.herbergdewaard.nl

De Waard van Ternaard, Friesland, Ternaard, De Groedse 3, Nederland
woensdag 12.00 uur t/m maandag 12.00 uur. Het is voor groepen ook mogelijk om op andere tijden te reserveren.