.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Tafel van Agriport -

Middenmeer, Agriport 57, Noord-Holland
lekker belegde broodjes, salades, soep
De Tafel van Agriport. De Tafel van Agriport is een nieuwe, gezellige lunchroom, gevestigd op het bedrijventerrein van Agriport, vlakbij Medemblik. Het leuke restaurantje ligt slechts 200 meter vanaf de A7 tussen Hoorn en Den Helder.
Geschiedenis. De Tafel van Agriport bestaat sinds oktober 2009 en is gevestigd temidden van het grootschalig glastuingebied in de Wieringermeer. Dit is één van de redenen waarom we in de keuken veel gebruik maken van verse groenten die we zowel uit de grond als uit de kassen verkrijgen.
Sfeer & interieur. De lunchroom is gezellig, warm én zakelijk ingericht. Uiteraard kunt u bij ons GRATIS beschikken over snel, draadloos internet.
Keuken & kaart. Onze heerlijke broodjes, salades en soepen worden dagelijks vers bereid, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van producten die in de directe omgeving van ons (landelijke) restaurant worden geproduceerd.
Telefoon: 0227-656353
Website: http://www.detafelvanagriport.nl

De Tafel van Agriport, Middenmeer, Agriport 57, Noord-Holland
8.30 uur - 16.30 uur