.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De taart van m'n tante -

Ferdinand Bolstraat 10, Amsterdam
Banketbakkerij / Konditorei
De taart van m'n tante. Amsterdams enigste Taarthuis! Uber kitch Barbie meets Dame Edna. Naast een confectie lijn van meer dan 25 taarten, zijn wij makers van Taart op Maat. En dat kunnen de meest krankzinnige zijn.
Geschiedenis. De taart van m'n tante bestaat sinds 1990. Begonnen als groothandel uitgegroeid tot makers van de meest bijzondere taarten.
Sfeer & interieur. Uber kitch, kleurrijk, voor oud en jong.
Keuken & kaart. Taart taart en taart.. Natuurlijk heerlijke koffie en thee
Recensies. De opvallend kleurrijke etalage in de Amsterdamse Ferdinand Bolstraat is niet makkelijk over het hoofd te zien. Prachtige taarten in alle kleuren, vormen en maten trekken de aandacht. Ze zijn niet alleen om van te watertanden, maar ook een lust voor het oog. U moet wel heel sterk in uw schoenen staan om niet bij deze Konditorei naar binnen te stappen.

Creatief met taart
De mannen achter de Taart van m’n Tante zijn Siemon de Jong en Noam Offer. Creatief met taart, dat zijn deze heren zeker. Ze begonnen ooit met een horecabakkerij en zijn uitgegroeid tot makers van de meest bijzondere taarten. Of u nu op zoek bent naar een taart voor een receptie, opening, huwelijk of première, voor elke gelegenheid kan een taart op maat gemaakt worden. Geen ontwerp is te gek. In de Konditorei/Café wordt een ruime keuze aan zoete en hartige taarten geserveerd waar u ter plekke van kunt genieten.

Cake under my pillow
Kunt u maar geen genoeg krijgen van alle taarten? Dan blijft u toch gewoon wat langer. Boven de Konditorei bevindt zich namelijk een leuke Bed & Breakfast. Alledrie de kamers zijn ingericht volgens een verschillend thema. Een compleet uitgeruste keuken en een gezellige woonkamer staan tot uw beschikking.
Telefoon: (020)7764600
Website: http://www.detaart.com/nl/

De taart van m'n tante, Ferdinand Bolstraat 10, Amsterdam
dagelijks van 10 tot 18 uur