.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Struisvogel -

Keizersgracht 312, Amsterdam
Frans / Internationaal
De Struisvogel. In het souterrain van een grachtenpand aan de Keizersgracht in Amsterdam, hoek Berenstraat vind je restaurant De Struisvogel. De locatie is klein (34 zitplaatsen), maar gezellig en intiem. Dit wordt bijzonder gewaardeerd door de vele (vaste) gasten.
De kaart is frans / internationaal georiënteerd, wisselt regelmatig en wordt samengesteld uit goede en eerlijke producten zoals biologisch- en scharrelvlees. Er kan een keuze gemaakt worden uit een 3 – gangen keuze menu voor € 23,50. De Struisvogel is tevens uitstekend geschikt voor besloten partijen.
Geschiedenis. Restaurant De Struisvogel bestaat al sinds 1998 en is gevestigd in een 17de eeuws grachtenpand.
Sfeer & interieur. Een klein gezellig en intiem keldertje aan de Keizersgracht op de hoek van de Berenstraat (9 straatjes). Fantastisch eten met goede wijnen voor een zeer goede prijs. Alles is klein (ook de toiletten) maar daarom wel knus, gezellig en intiem. De Struisvogel heeft veel vaste gasten uit alle windstreken en van alle leeftijden. Het intieme sfeertje in combinatie met de goede prijs-kwaliteitverhouding wordt gewaardeerd.
Het kan daarom ondanks de aanwezige airco wat warm en vol zijn, maar dat hoort erbij. Sinds kort heeft de Struis ook een (wederom) klein terrasje.
Keuken & kaart. Uit de gevarieerde menukaart kan je zelf een 3 gangen menu samenstellen voor slechts € 23,50. De specialiteit is natuurlijk Struisvogel: struisvogelbiefstuk met wisselende saus, maar ook vegetariërs en visliefhebbers kunnen bij de Struisvogel hun hart ophalen. De kaart wisselt regelmatig. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van biologisch of scharrelvlees.
Telefoon: 020 - 423 38 17
Website: http://www.goodfoodgroup.nl/struisvogel.html

De Struisvogel, Keizersgracht 312, Amsterdam
Dagelijks van 18.00 - 22.30 uur