.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Saffraan -

Kleine Koppel 3, Amersfoort
Frans, Internationaal
De Saffraan. Restaurant de Saffraan is gevestigd op de “Hoop op Welvaart” een 100 jaar oude klipper, die volledig omgebouwd is tot restaurant. In augustus 2007 hebben zij de deuren geopend en in november 2009 is het restaurant bekroond met één Michelinster. U vindt Restaurant de Saffraan in de Eemhaven, net buiten het oude centrum van Amersfoort.

"…smaak…geur…liefde…passie…gedreven…gezellig…verwennen…lachen…
…hartstocht…plezier…leven…genieten…natuur…eten…creatief…drinken…
Dit zijn de dingen waarom wij zo ontzettend veel houden van ons vak.Wij proberen u hier dan ook zoveel mogelijk van mee te geven en hopen dat u in het restaurant met ons mee geniet."
Kars van Wechem & Monique Korteschiel
Sfeer & interieur. Restaurant de Saffraan oogt modern en is ruim opgezet. Natuurlijke tinten en verse bloemen maken het tot een fris, warm en gezellig geheel, dat rust uitstraalt. Samen met het bedienings-team zijn zij continu bezig om het voor de gasten zo aangenaam mogelijk te maken.
Keuken & kaart. Elke dag zijn zij met het keuken team bezig met het verder ontwikkelen van smaken, bereidingstemperaturen, texturen en het perfectioneren van onze gerechten. Als team proberen zij elkaar keer op keer te prikkelen en zo het allerbeste uit een ieder te halen om steeds maar weer een stapje verder te komen. In de keuken van de Saffraan werken zij met zoveel mogelijk inlandse producten, de producten die echter niet in Nederland te verkrijgen zijn worden door onze leveranciers uit het buitenland gehaald. Kakelverse producten van hoge kwaliteit zijn de basis waar zij met z’n allen nog een flinke dosis creativiteit en vakmanschap aan toevoegen. Kwaliteit, creativiteit, vakmanschap en super veel enthousiasme zijn de sleutelwoorden voor de keuken van Restaurant de Saffraan.
Telefoon: 033-4481753
Website: http://www.desaffraan.nl/

De Saffraan, Kleine Koppel 3, Amersfoort
Lunch: di t/m vr vanaf 12:00
Diner: di t/m za vanaf 17:30