.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Saeck -

Ginnekenweg 262, Breda
Frans Mediterraans
De Saeck. Sinds 2006 doet Restaurant de Saeck er alles aan om onze gasten een leuke en culinaire avond te bezorgen. Dit restaurant is gelegen aan de bekende Ginnekenweg op nummer 262 in Breda, nabij de Ginnekenmarkt.
Geschiedenis. Restaurant de Saeck serveert u mediterrane gerechten met af en toe een Marokkaanse knipoog. Denk hierbij aan de tajine en het gebruik van mediterrane kruiden. Zij verwelkomen u graag dinsdag tot en met zondag vanaf 17.30 uur in Restaurant de Saeck of in de nieuwe, half overkapte terrastuin. Tevens vindt u voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving en is ons restaurant uiterst rolstoelvriendelijk.
Telefoon: 076-5654095
Website: http://www.restaurantdesaeck.nl

De Saeck, Ginnekenweg 262, Breda
Dinsdag tot Zondag vanaf 17:30