.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Remise, Eetcafe -

Leersum, Hoflaan 2, RegioUtrecht
Frans / Nederlands
De Remise, Eetcafe. De Remise is een eetcafé in Leersum. Hier kunt u onder het genot van een drankje en lekker eten, heerlijk bijkletsen met uw vrienden of familie. Zij zijn een jong en dynamisch team dat vol enthousiasme een gezellig eetcafé in Leersum zijn gestart waar u heerlijk kan eten en dat voor een prijs die u niet snel tegenkomt.

De inrichting van het café is zodanig ingevuld dat u altijd weer iets nieuws tegenkomt. Zo hebben zij verschillende soorten muren met allerlei oude kaarten,luciferdoosjes en nog veel meer. Eetcafé De Remise heeft een open keuken zodat u als gast altijd kan zien hoe zij te werk gaan in de keuken.

Kwaliteit staat bij De Remise in een hoog vaandel en zij willen dat u als gast een maaltijd krijgt zo als u dat verwacht van een restaurant, goed eten voor een betaalbare prijs. Zij hopen dat u door een combinatie van goed eten, gezelligheid en de aparte inrichting van ons eetcafe een leuke avond heeft samen met uw vrienden en familie.
Geschiedenis. Vroeger was de Remise een oude tramremise.
Sfeer & interieur. Huiselijk, warm en knus. De wanden zijn beplakt met verschillende verzamelingen o.a. postzegels, sigarenbandjes, drank etiketten.... Ze beschikken over een aparte ruimte voor groepen max. 22 personen.
Keuken & kaart. Iedere maand een wisselend 3 gangen maandmenu voor € 19,50 met keuze in het hoofdgerecht. De diner kaart is zeer gevarieerd. Diverse vis, vlees en vegetarische gerechten.

Dieetwensen is geen probleem. diëten
glutenvrij
koemelkvrij
zoutloos
suikervrij
Recensies. Al regelmatig bij de remise geweest en het is altijd top! Vanavond voor het eerst het nieuwe nagerecht Icefondue geprobeerd. Erg lekker en verrassend! Voor herhaling vatbaar.
Heidi op 12 februari 2012 om 21:11

Tijdens ons weekje vakantie in Leersum vorige week, 2 maal gegeten bij De Remise en beide keren héérlijk genoten. Het 3 gangen maandmenu, 1x vis en 1x vlees, waren erg lekker. Ondanks dat het best druk bezet was, bleef de bediening vlot en vriendelijk. Ook lekker, de verschillende Belgische biertjes van de tap. Al met al is De Remise zeker een aanrader!
Jos van der Ploeg op 28 maart 2011 om 17:29

Vanavond voor 't eerst geweest met 5 personen en allen lekker gegeten. Leuke sfeer en aankleding. Correcte en vriendelijke bediening. Van enkele menu's was de hoeveelheid enigszins bescheiden, maar de kwaliteit was erg goed en de samenstelling gezond: geen vette sausen e.d.
Donald op 19 december 2010 om 2:17

Vandaag voor het eerst gaan eten in de remise,had via internet hele goede berichten gelezen en ik moet zeggen;ze zijn juist!! sfeer en uitstraling,ok. bediening ;top,zeer vriendelijk en snel. en dan waar het ook om gaat, het voorgerecht meloencoctail met ham was goed,voldoende en leuk geserveerd. het hoofdgerecht, palmesteyn biefstuk kan er kort over zijn:in een woord geweldig. het is een eetcafe maar stijgt er bovenuit.lekker ongedwongen genieten van alles,klasse.
Joost Schreuders op 11 augustus 2010 om 23:22

Vanavond voor de eerste keer bij jullie gegeten. Was helemaal top echt! hele leuke, vriendelijke bediening, en het eten was echt heel erg lekker. Ik had eerder een bericht gelezen dat het eten te weinig zou zijn, dat begrijp ik niet. Was meer dan voldoende en ook zeer fraai gepresenteerd. kortom ik geef een 10 en ga zo door. Wij komen zeer zeker terug.
ellen op 11 augustus 2010 om 23:15

ben er voor t eerst wezen eten echt voor herhaling vatbaar de drie gangen menu hoofdgerecht iets te kleine porties dat gold voor de heren de sate met friet wwas super heerlijke frieten en de toetjes super al met al geslaagde avond
annie valk op 20 juni 2010 om 11:31

We zijn wederom met het hele gezin weer gaan eten bij de Remiese om het voorjaar in te luiden. Op de vraag van de bediening of het lekker was antwoorde onze kleinzoon van 3 jaar ,het was heerlijk. Nou dat zegt al genoeg.Komen snel weer terug.
John Visch op 21 maart 2010 om 10:34

Heerlijk geluncht! Het brood was zalig vers en knapperig, de geitenkaas gesmolten met honing en pijnboompitten. Gewoon verrukkelijk en de sfeer is zo gezellig! Ik kom zeker nog een keer terug.
Mirjam op 8 februari 2010 om 22:19

We hebben ons weer laten verrassen door de kok. Het was weer overheerlijk. Ga zo door
John Visch op 7 februari 2010 om 11:04

het eten was super goed het is een aanrader!
lizzy op 26 december 2009 om 2:47
Telefoon: 0343457575
Website: http://www.eetcafe-deremise.nl

De Remise, Eetcafe, Leersum, Hoflaan 2, RegioUtrecht
7 dagen per geopend vanaf 10.30 uur