.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Ouzerie -

van Asch van Wijckskade 26, Utrecht
Grieks, Mediterraans, Spaans
De Ouzerie. Utrecht - Centrum , In het centrum van Utrecht vindt u specialiteiten restaurant De Ouzerie. Een restaurant waar u terecht kunt voor heerlijke Spaanse tapas en Griekse mezedes. Het mediterraans ogende restaurant weet de gast in combinatie met de dynamische muziek direct in buitenlandse sferen te brengen.
Keuken & kaart. Het uitserveren van kwalitatief hoogwaardige tapas en mezedes bereid met verse producten, staat voor chef Jorgos Savakis hoog in het vaandel. Graag nodigt hij u dan ook uit langs te komen in De Ouzerie en kennis te maken met de Spaanse en Griekse keuken.
Telefoon: 030-2321453
Website: http://www.deouzerie.nl/

De Ouzerie, van Asch van Wijckskade 26, Utrecht