.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Otter -

Loosdrecht, Oud Loosdrechtsedijk 131, Noord-Holland
Internationaal
De Otter. Cafe Restaurant De Otter is al meer dan 75 jaar een begrip in Loosdrecht en ver daarbuiten. Wie heeft er niet leren zwemmen, is nog nooit in de gezellige bar geweest of heeft op het grote terras aan het water genoten van een hapje en een drankje. Het zelfde maar toch anders.

Vanaf januari 2010 waait er een frisse wind door het pand. Na drie maanden hard werken gaan de deuren opnieuw open met een eigentijdse inrichting zonder afbreuk te doen aan de sfeer en gezelligheid die zo kenmerkend voor De Otter is.

Vanzelfsprekend komen enkele oude gerechten weer terug op de menukaart die voor ieder wat wils biedt. Standaard is een uitstekende en betaalbare kwaliteit. Een nieuw team, aangevuld met oude bekenden zullen je verblijf zo prettig mogelijk maken. Het vaandel van de gastvrijheid wappert hier hoog in de mast. In de otter ontstaat gezelligheid spontaan.
Sfeer & interieur. In de bar lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. De intimiteit van het aloude haven cafe bleef onaangetast. Het restaurant met haar tijdloze inrichting biedt een warme sfeer waar iedereen zich thuis kan voelen. Het paradepaardje is het geheel vernieuwde terras dat ruimte biedt aan ruim 100 gasten. Een apart BBQ terras met buitenbar biedt mogelijkheden voor speciale evenementen.
Telefoon: (035)5823329
Website: http://www.restaurantdeotter.nl

De Otter, Loosdrecht, Oud Loosdrechtsedijk 131, Noord-Holland
12.00 - 22.00 uur