.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Monnikendam -

Plantsoen Oost 2, Amersfoort
internationaal
De Monnikendam. Restaurant de Monnikendam, een prachtige waterpoort uit begin 1400. Deze waterpoort is onderdeel van de tweede stadsmuur van Amersfoort. Wat “Restaurant de Monnikendam” absoluut uniek maakt, is de middeleeuwse entourage met de twee torentjes verbonden door een stenen overbrugging met nissen en het schitterende aan het water gelegen terras. Op dit terras heeft u meer dan een fraai uitzicht op het klooster van de Congregatie van de Zusters van Onze Lieve Vrouw.
Sfeer & interieur. Restaurant de Monnikendam heeft de beschikking over 2 torenkamers, waarvan 1 met open haard, een prachtige salon en een zonnig terras.

De torentjes met open haard lenen zich uitstekend voor romantisch tafelen. Deze accommodatie is zelfs voor 2 personen tegen een apart tarief te reserveren, zodat u met uw partner in alle rust kunt genieten van onze gerechten en uitstekende wijnen. Uiteraard ook zeer geschikt voor intieme zakelijke diners.
Recensies. Hoi Jos,
Wat hebben wij een TOP dag gehad mede door jullie mooie locatie en inzet! Van begin tot eind hebben we genoten en daar gaan we morgen op Curacao nog eens flink van nagenieten! Na onze vakantie komen we zeker het schoteltje bij jullie verzilveren, bedankt voor alles en we spreken elkaar dan!

Groetjes,
Erik & Manon
Beste Jos,
Hiermee wil ik jullie nogmaals bedanken voor de fijne en vooral smaakvolle avond. Zowel mijn partner als ik vonden het een zeer leuke avond met een goede bediening. Gisteren heb ik nog vele positieve reakties ontvangen op deze avond. Nogmaals bedankt en tot ziens.

Met vriendelijke groeten,
John Westerveld
MAANDMENU<br>
maart<br><br>
Carpaccio, dun gesneden ossenhaas met zongedroogde tomaat,
 pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en kruidenmayonaise
<br><br>
Romig paprikasoepje
<br><br>
Kabeljauw met rauwe ham en dragonsaus, dagverse groente, couscous
<br><br>
Bananenfudge-taart
<br><br>
3-gangen:  € 27,50 -  4-gangen:  € 31,50<br>
Wijnarrangement:  3- gangen € 14,50 -  4-gangen € 18,50
Telefoon: 0334656690
Website: http://www.demonnikendam.nl

De Monnikendam, Plantsoen Oost 2, Amersfoort
vanaf 17.30 uur dinsdag en zondag gesloten