.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Kanunnik -

Schoorl, Heereweg 89, Noord-Holland
Frans, Vis, Nederlands
De Kanunnik. Restaurant 'de Kannunik' in Schoorl zorgt goed voor de inwendige mens met een smakelijk menu. Even lekker ontspannen tijdens het verblijf kan in de gezellige bar 'de Trappist' of in de buitenlucht genieten in de buitenbar Il Palazzo. Het restaurant is dagelijks geopend, in de ochtend voor het ontbijt, tussen 12.00 uur en 17.00 uur voor de lunch en van 18.00 uur tot 21.30 uur voor het diner.
Sfeer & interieur. De medewerkers van zowel de keukenbrigade als de bedieningsbrigade zijn niet alleen vakkundig maar zij stralen ook optimale gastvrijheid uit.
Keuken & kaart. Wie gezonde buitenlucht wil combineren met een smakelijke maaltijd kan terecht in een restaurant 'de Kanunnik'. Hou je van heerlijk lunchen of dineren? De regelmatig wisselende menukaart is steeds weer spannend en verrassend. Je vindt hier culinaire hoogstandjes in een ongedwongen en huiselijke sfeer. Ook kan je bij Restaurant de Kanunnik op zondag genieten van een heerlijke high tea. Je kunt al genieten van een culinair drie-gangen menu vanaf Ä 26,50 per persoon. Deze is vanzelfsprekend uit te bereiden naar een vier- of vijfgangen-diner. Voor onze kleine gasten serveren wij diverse kindermenuís.
Telefoon: 072-5094444
Website: http://www.hoteljanvanscorel.nl/restaurant

De Kanunnik, Schoorl, Heereweg 89, Noord-Holland
van 12.00 - 21.30 uur