.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Kamer -

Emmen, Marktplein 7, Drenthe
frans/nederlands
De Kamer. Culinair middelpunt van Emmen. In één van de weinige monumenten die Emmen nog rijk is
Sfeer & interieur. Je zit altijd sfeervol in de gelag-, voor- of opkamer van de in stijl gerenoveerde, uit 1864 stammende Saksische boerderij. Buiten eten op het gezellige terras onder de leilinden met uitzicht op het wereldvermaarde Dierenpark Emmen, behoort ook tot de mogelijkheden. Of je nu binnen of buiten geniet van de ambiance in de Kamer, restaurant Galerie De Kamer serveert je graag de beroemde, in de media volop geprezen koffie en gebak.

Beeldende kunstenaars presenteren om de zes weken in solo-exposities hun recente werk.
Keuken & kaart. Je kunt hier een keuze maken uit een uitgebreide á la carte kaart. Uiteraard is het mogelijk om uit deze kaart ook te kiezen voor een 3- of 4- gangen menu met een vaste korting dan wel het voordelige maandmenu.

De lunchkaart bied je een scala aan kleinere gerechten zoals soepen, salades, diverse versgebakken soorten stokbrood en eiergerechten. Tevens serveert restaurant Galerie De Kamer “De Kamer’s” brunch, een wisselende proeverij van gerechten uit deze kaart.
Telefoon: 0591-618180
Website: http://www.restaurantdekamer.nl/

De Kamer, Emmen, Marktplein 7, Drenthe
maandag en zondag vanaf 11.00 uur. dinsdag t/m zaterdag vanaf 10.00 uur