.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Heeren van Boerland -

EMMEN, Hoofdstraat 57, Drenthe
Hollands
De Heeren van Boerland. De Heeren van Boerland in Emmen is een sfeervolle eetcafé-restaurant, en maakt onderdeel uit van Stads-hotel Boerland. Je kunt hier terecht voor de lunch, kleine gerechten en diner. Zij hebben dagelijks een wisselend dagmenu, plate-services en à la carte-gerechten.
Geschiedenis. 178 jaar horeca.

De voorzijde van ons hotel restaurant werd in 1832 voor het eerst als café-bedrijf uitgebaat. Door de tijd heen heeft het altijd als horeca bedrijf bestaan en een aantal ondernemers hebben hier achter de tap gestaan. De oud Emmenaren zullen zich de namen café Kooiker en hotel Homan wellicht nog kunnen herinneren.

In vroegere tijden ging het eingenlijk niet veel anders dan tegenwoordig. Men gaat winkelen en onderbreekt de tocht om in de horeca even bij te komen. Vroeger ging men met het vee naar de markt en werden paard, koe, varken, en ander vee gestald in de hokken van het pand.

De huidige uitbaters van Stads-Hotel Boerland annex petit restaurant zijn Arnold Duursma & Joke Elting. Ook dit stel zullen hun best doen om de horeca geschiedenis van dit pand in ere te houden.
Sfeer & interieur. Doordat De Heeren van Boerland zowel de functie heeft van hotelbar, café en eetgelegenheid, vertoeft er een divers publiek uit alle windhoeken van de wereld, waardoor er een aangename sfeer wordt gecreëerd.

Tijdens de zomer maanden is het mogelijk buiten te eten op ons terras dat uit kijkt over de hoofdstraat, met uitzicht op de Grote Kerk.
Keuken & kaart. Voordelige dagschotels, traditionele gerechten, specialiteiten en verse seizoensgerechten.... elke keer anders! De menukaart wordt vier keer per jaar vernieuwd, waarbij we uiteraard rekening houden met het seizoen en met altijd populaire, blijvende gerechten.
Telefoon: 0591 613746
Website: http://www.deheerenvanboerland.nl

De Heeren van Boerland, EMMEN, Hoofdstraat 57, Drenthe
10:00 tot 22:00 uur